Мудис, Фич и S&P го навлекоа гневот на Вашингтон

Кредитниот рејтинг на САД паѓа од СТАБИЛЕН во НЕГАТИВЕН (ДЕТАЛИ)

11.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Кредитниот рејтинг на САД паѓа од СТАБИЛЕН во НЕГАТИВЕН (ДЕТАЛИ)

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата