КОВАЧЕВСКИ СЕКОЈ ДЕН ЈА РАСТЕ ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА: За 20 дена соопшти три различни цифри (ВИДЕО)

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
КОВАЧЕВСКИ СЕКОЈ ДЕН ЈА РАСТЕ ПРОСЕЧНАТА ПЛАТА: За 20 дена соопшти три различни цифри (ВИДЕО)

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата