Кина продаде РЕКОРДЕН ИЗНОС НА АМЕРИКАНСКИ ДРЖАВЕН ДОЛГ: Златните резерви на највисоко ниво од 2015 година

18.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue