Халкбанк ја воведе можноста за ажурирање на личните податоци преку мобилен телефон, со користење на апликацијата OneID

13.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Халкбанк ја воведе можноста за ажурирање на личните податоци преку мобилен телефон, со користење на апликацијата OneID

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата