Јацек Олцак, генерален менаџер на „Филип Морис интернешнл“: Скептицизмот е секогаш присутен, но веруваме во иднина без чад

9.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Јацек Олцак, генерален менаџер на „Филип Морис интернешнл“: Скептицизмот е секогаш присутен, но веруваме во иднина без чад

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата