ГТЦ Е БУНАР БЕЗ ДНО ПРЕД БАНКРОТ, пропаѓа, се краде струја и служи за партиски вработуања

30.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ГТЦ Е БУНАР БЕЗ ДНО ПРЕД БАНКРОТ, пропаѓа и служи за партиски вработуања

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата