Германија ја намали зависноста од рускиот гас и сега ќе ги затвори ЕЛЕКТРАНИТЕ НА ЈАГЛЕН

31.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Германија ја намали зависноста од рускиот гас и сега ќе ги затвори ЕЛЕКТРАНИТЕ НА ЈАГЛЕН

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата