Милијарди на коцка

Европските метрополи стравуваат од ОДМАЗДА, дипломатите го гаснат пожарот: „Влегуваме во неистражени води!“

7.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Европските метрополи стравуваат од ОДМАЗДА, дипломатите го гаснат пожарот: „Влегуваме во неистражени води!“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата