ЏОРЏА ГИ СОТРЕ: Booking.com плати 94 мил. евра ДДВ, заплена на 779,5 мил. евра од европската филијала на Airbnb

13.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ЏОРЏА ГИ ВТЕРА ВО ЌОШ: Booking.com плати 94 милиони евра ДДВ, заплена на 779,5 милиони евра од европската филијала на Airbnb

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата