Дубаи набавува повеќе од 100 ЛЕТЕЧКИ автомобили (ФОТО+ВИДЕО)

31.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Дубаи набавува повеќе од 100 ЛЕТЕЧКИ автомобили (ФОТО+ВИДЕО)

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата