Не прават нешто посебно, А ИМ ОДИ ПОДОБРО ОД ГЕРМАНИЈА, КАКО?

6.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Не прават нешто посебно, А ИМ ОДИ ПОДОБРО ОД ГЕРМАНИЈА, КАКО?

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата