Се огласи МАЈКАТА на малата Данка: ОВА БОЛИ, САМО ДА СЕ ВРАТИ ЖИВА, па ќе се огласиме и јас и сопругот

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Се огласи МАЈКАТА на малата Данка: ОВА БОЛИ, САМО ДА СЕ ВРАТИ ЖИВА, па ќе се огласиме и јас и сопругот

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата