По видеото, ПОЛИЦИЈАТА ВО ВИЕНА ПОКРЕНА ИСТРАГА ДАЛИ Е ДАНКА, се огласи и српската амбасада

31.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
По видеото, ПОЛИЦИЈАТА ВО ВИЕНА ПОКРЕНА ИСТРАГА ДАЛИ Е ДАНКА, се огласи и српската амбасада

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата