Нас не ругаат за немање право и правда, А КАКО ЕУ ОД БРИСЕЛ СПРОВЕДУВА ПРАВДА ЗА МАКЕДОНЦИТЕ

15.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue