Албанскиот министер за Европа и надворешни работи Игли Хасани

“Има акутни закани по безбедноста и стабилноста кои доаѓаат надвор од Косово“

10.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
“Има акутни закани по безбедноста и стабилноста кои доаѓаат надвор од Косово“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата