ДРАМАТИЧНО: Родителите на убиените деца ја напуштија судницата! „НЕ МОЖАМ ДА ГО СЛУШАМ ОВА!“

15.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ДРАМАТИЧНО: Родителите на убиените деца ја напуштија судницата! „НЕ МОЖАМ ДА ГО СЛУШАМ ОВА!“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата