Воочи водици, ретро од Битола: А крстот кај е...?

Интересно осветување имаше во битолско Крклино. Иако крстот се фрлаше во базен од 5 квадрати, десетина верници имаа големи проблеми да го најдат.

Поврзани

Најнови вести