Tango!

Многумина животот го посветиле на музика. Танго музиката ја посветува - на животот. Во тоа е разликата. Црвено-црн танго танц, боите на сексот и смртта и танцот, танго, помеѓу тие две бои. Танц на животот.

Поврзани

Најнови вести