Што ќе се урне во Скопје ако пак имаме земјотрес

За оние кои мислат дека знаат се, има нешто што не го знаат а е битно, многу битно. При ваков хаос од градење секаде и без некогашната дисциплина и контрола, кој дел од Скопје е најзагрозен при можни идни земјотреси

Поврзани

Најнови вести