Невестата избегала бидејќи не знаел… Ама, тате знае

Овој младоженец само неколку дена после свадбата останал без својата драга. И младоженецот и невестата имаат по 14 години, а станува збор за малолетни Роми кај кои не е необично прерано да запловат во брачните води

Поврзани

Најнови вести