Едноставно решение за заштита од натрапниците

Сокриј ги твоите пораки од Вибер

Вибер ја користиме сите, како едноставна апликација за видео и текстуален чет.
Дали знаевте дека може да ги сокривате пораките?

Ако се сомневате дека некој ви
го зема телефонот без дозвола, може едноставно да се заштитите.
Кога ќе ви стигне порака постои опција скриен чат, имате информација дека сте
добиле порака, но нејзината содржина не се појавува на екранот сѐ додека не го
побарате скриениот чат во вашата листа на контакти и не го искуцате ПИН-от.

Поврзани

Најнови вести

Коментари