Легендарното Фиќо во една од најдобрите автомобилски видео игри (ВИДЕО)

Forza Motorsport е една од најдобрите автомобилски видео игри која изобилува со избор на автомобили.

Еден од автомоболите кои можете да ги возите е легендарното Фиќо, а во следното видео можете да видите како Forza го претстави и како тоа се однесува на затворени трки.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари