Имате Хонда, а сакате Ламборџини? Има решение (ВИДЕО)

Екипата на автомобилски ентузијасти од Мумбаи трансформираа Honda Accord Coupe во реплика на Lamborghini Aventador.

На интернет можете да пронајдете многу видео снимки од најразлични реплики на суперспортските автомобили, а Aventador е често пример за изработка на вакви возила.

Сепак, оваа реплика на моделот на Lamborghini од Индија, се издвојува од повеќето по тоа со колку внимание и умеење е направена.

Поврзани

Најнови вести

Коментари