Шок! Снимен НЛО на небо над Кина (видео)

Жителите на неколку кинески градови минатата ноќ имале можност да видат необичен призор на небо.

Бел објект осветлен со јака светлина се појавил на небото минатата ноќ над Пекинг, во покраината Шанси и во централа Монголија, известиле кинеските медиуми.

Необичен призор го виделе огромен број луѓе, а многумина се потрудиле да направат видео снимка.

https://youtu.be/Wj8tshSvafo

Откако социјалните мрежи се преплавени од видео снимки и фотографии на необична појава, се појавиле и бројни теории за неговото потекло

https://twitter.com/PDChina/status/1050589373606125568

Најчесто спомеувана била онаа дека се работи за неидентификуван летечки објект.

Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима
Кинеските медиуми, меѓутоа пишуваат дека белата светлина потекнува од траги кои ги оставаат авионите кои летата на го

Поврзани

Најнови вести

Коментари