Додека ураганот дивее во САД, пострашна катастрофа се заканува на Азија

Додека сите стравуваат од ураганот Флоренс кој почна да дивее од синоќа во САД, посилен ураган се заканува на Филипините и Хонг Конг или Азија.

Ветровите кои ги носи дуваат со 250 километри на час и носат се пред себе.

Овој супер тајфун и кога паѓа категорија подоле, сепак е моќен и најопасен.

Поврзани

Најнови вести

Коментари