Skip to main content
x
Свет
23 Jun 2021

Поларизирачкиот референдум од 2016 година, во меѓувреме, го покрена прашањето за идентитетот на граѓаните и за…

23 Jun 2021

Ние не сме тие кои не успеавме, туку ЕУ која повторно…

23 Jun 2021

Долго очекуваниот извештај на американската влада за НЛО (неидентификуваните летечки објекти) треба да биде…

23 Jun 2021

Руски воен брод испукал предупредувачки истрели кон…

23 Jun 2021

Австриец (41) од околината на Грац беше уапсен откако му се…

23 Jun 2021

Израел денеска ги овласти здравствените власти да го…

23 Jun 2021

Најголемиот австралиски град Сиднеј повторно воведе „благи“ ограничувања за спречување на ширењето на многу…

23 Jun 2021

Унгарскиот закон што забранува „промоција“ на хомосексуалноста…

23 Jun 2021

Во тек е нова прераспределба на светот, а Белорусија стана…

23 Jun 2021

Трговијата со деца во земјите од Западен Балкан и покрај…

23 Jun 2021

Најмалку шест затвореници се убиени, а деветмина ранети во…

23 Jun 2021

Додека научниците во Германија предупредуваат на…

23 Jun 2021

Конектикат стана 18-та американска држава што ја легализира рекреативната употреба на марихуана кај возрасни.…

23 Jun 2021

Големите воени вежби на Русија, во кои учествуваат 10.000…

23 Jun 2021

Претседателот на Белорусија, Александар Лукашенко, остро ги…