Жената со калашников не е Светлана Ражнатовиќ: Кој во суштина се крие позади сликата за која Цеца е најсурово обвинета (видео)

Фотографијата, на која спрема тврдењата кои ги запали социјалните мрежи во тек на овие два дена, е Светлана Ражнатовиќ, како држи калашников на боиште во Вуковар, ја запали јавноста.

Иако Цеца веднаш се огласила штом фотографијата стигнала до неа и веднаш демантирала дека не е во прашање таа, осудите не престануваат.

Меѓутоа снимката на Јутјуб докажува дека навистина не станува збор за Цеца РАжнатовиќ, и дека е во прашање друга жена која што и во самото видео се потврдува.
Видео.

Поврзани

Најнови вести

Коментари