Вељко донел одлука: После венчањето во јуни ќе живее во оваа куќа (фото)

Светлана Ражнатовиќ како и секоја вистинска мајка секогаш го подржува својот син во неговата одлука.

Вељко Ражнатовиќ во јуни би требал да застане на лудиот камен, а по тој повод неговата мајка открива како ќе изгледа животот на членовите на нејзиното семејство после свадбата на Вељко и Богдана Родиќ.

Та открила дека Вељко “одлучил“ да го смени местото на живеење откога ќе го каже судбоносното "да" со својата вереница.

 

"Вељко одлучи да не се сели бидејќи, фала на Господ, кај нас има простор за сите", рекла Цеца.

Меѓутоа, Цеца од својата наследничка Анастасија Ражнатовиќ очекува да замине од семенјниот дом, и подготвена е на таквиот потег од страна на својата мезимица.

"Претпоставувам дека Анастасија, кога ќе одлучи да живее со својот партнер, или кога ќе се омажи, да замине од својот дом. И самата тоа го направив кога почнав да живеам во Белграда поради работата. Тоа е некако природен процес. Секој треба да живее каде што му е убаво и со кого му е убаво, природно е да бараш своја приватност", додала Цеца.

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари