Твојот задник звучи познато: Убава Бразилка двојничка на холивудска глумица (видео/фото)

Некогашната учесничка за избор на најдобар задник двојничка на Меган Фокс.

Убавата Клаудија Аленде стана светски позната кога се пријавила на натпревар за најубав задник на Бразил. Таа не победила, затоа сите гледале во лицето наместо во задникот.
Причината за тое е секако бидејќи е "плукната" Меган Фокс,
Некои сметаат дека е"подобра" од Меган...

https://youtu.be/lF3EDnm4N3o

...И секако, секогаш ја "има таму каде што треба"

Поврзани

Најнови вести

Коментари