Турските медиуми сакаат да ја уништат Емина

Иако Емина Јаховиќ досега важеше а атрактивн и успешна жена на Мустафа Сандал, кои ја креваа до небо, сега сите се свртеле против неа.

Имено, кога испливаа информациите дека Емина тајно се гледа со 18 години постар турски милионер Седатим Саран, тргна вистинска лавина против пеачката.

Они кои ги познаваат, откриле дека Емина итро одиграла, со обзир нa тоа дека се познавала со втората жена на Садетин, забарката Енкер Кулкур со која и тоа како знаела да лумпува по истамбулски прослави од затворен тип.

Поради тоа сите и замеруваат и ја нарекуваат киднаперка на мажи на другарки.

Поврзани

Најнови вести

Коментари