Тања Савиќ има филм за возрасни ?

Пејачката Тања Савиќ во 2005 година беше во врска со нејзиниот колега Дарко Филиповиќ. Тие ја раскинаа врската поради големата љубомора на пејачката ...

А веднаш по раскинувањето во медиумите се појави нивната нечиста долна облека, а во една прилика Дарко изјави дека има и експлицитно видео со Тања, поради што таа збесна ...

Поврзани

Најнови вести

Коментари