Сите брујат за изгледот на Цеца! Ражнатовиќ цела во бело се причестила во храмот Св. Сава, поради ова никој не ја препознал (фото)

Светлана Ражнатовиќ е позната како голем веерник. Иако повеќе кажува дека е љубител на тора, а не на плодови од море, како вистинска христијанка го испочитувала секој пост, а после тоа задолжително одела во црква.

Фолкерката со задоволствто е видена гостинка на сите литургии, меѓутоа овој пат малкумина успеале да ја препознаат, не поради тоа што била без шминка, туку поради тоа што била забрадена со бел шал, од каде што и се гледале само очите.

Многумина биле шокирани со изгледот на Цеца прашувајќи се што ја натерало вака да изгледа. Нејверојатно сакала да не ја препознаат сите верници кои дошле во храмот на литургија, за да не дели автограми, или премногу и било ладно.

За разлика од Цеца, нејзината кума Вики Миљковиќ немала намера да се крие, таа дури за оваа прилика и се нашминкала, каде што со својот сопруг Ташке се сликале.

На Божиќната лутургија биле Сергеј Четковиќ со ќерките, Александр Цветковиќ со сопругата, пеачката Сања Ѓорѓевиќ со сопругот и други.

Поврзани

Најнови вести

Коментари