Погледајте како Лепа Брена ужива на егзодична дестинација во костим за капење (фото)

Печката Лепа Брена отпатувала со семејството на егзотична дистинација каде што решила да ги помине овие студени денови кој ја зафатиле Србија.

И додека сите во Србија се смрзнуваат таа во базен со својот сопругот Боба Живојиновиќ и синот Виктор кој ја објавил оваа фотографија од Тајланд, покажува каде целото семејство претстојува и ужива под убавите сончеви зраци.

Дека на пеачката и одговара одмор на топло тоа го покажала со насмевка, во костим за капење и со шешир на глава.

Поврзани

Најнови вести

Коментари