Оваа згодна бринета ги освои срцето на "кралот на Инстаграм" - Ден Билзеријан

Прекрасната Суелин Медеирос успеала да го "фрли на колена" славниот Ден Билзеријан, познат и како "кралот на Инстаграм".

Суелин, исто како и своето момче, ја стекнала својата популарност на споменатата социјална мрежа каде постојано објавува провокативни фотографии и рекламни објави за бројни брендови.

Поврзани

Најнови вести

Коментари