Откриено кој го спаси Дарко Лазиќ

На својот фејсбок профил Иван Исцелител сподели информација дека тој му го спасил животот на Дарко Лазиќ. Имено пријателка од Белград Биљана Стајиќ го замолила Иван Исцелител да го спаси Дарко. Понатаму Исцелителот тврди дека се помолил на господ, кој ги слушнал неговите молитви и на пеачот му е спасен животот.

Во прилог фотографии од комуникацијата и статусот на Иван.

Поврзани

Најнови вести

Коментари