Одбегнуваат соработка: Еве зошто Слобода Мичаловиќ и Воин Четковиќ не сакаат да глумат во исти филмови и серии

Познатиот српски брачен пар малку можат да се видат во ист филм или серија, а сега се знае зошто?

Брачниот пар Слобода Мичаловиќ и Воин Четковиќ заедно се 16 години, а во брак од мај 2008 година. Во меѓувреме биле уште двапати пред олатар, пред малите екрани, во серијата "Ранет орел" и "Немањиќи", а соработувале и во многу други проекти.

Меѓутоа тие не сакаат да глумат во исти филмови и серии.

Како што објаснува Слобода, Воин и е најголема подршка, критичар и човек кој прв се радува на нејзините успеси.

- Од почетокот бевеме категорични, секој да ја гради својата кариера како зане и умее. Секој е одговрен за своите улоги. Секако дека ми е задоволство и заедно кога работиме, бидејќи тој е врвен глумец и одличен колега. Сепак свесно тоа го одбегнуваме, исклучиво поради приватни обврски, бидејќи некој мора да биде со децата. Затоа решивме да го намалиме интензитетот на соработка – открива Слобода Мичаловиќ.

Поврзани

Најнови вести

Коментари