Неверојатна имитација на Миќко: Погледајте како го симнал Лазански (видео)

На социјалните мрежи осамна видео снимка во која глумецот и некогашен член на Индескс радио театар Драгољуб Љубичиќ Миќко го имитира воениот коментатор Мирослав Лазански.

Миќко уште едн покажа дека во имитацијата на познатите личности му нема рамен.

Коментарите се повеќе од позитивни и сите истакнуваат освен гласот, ги симнал и гестикулациите на Лазански

Поврзани

Најнови вести

Коментари