Наташа Беквалац ограбена од куќната помошничка

Пејачката Наташа Беквавац неодамна ја известила полицијата дека М. Ж, украла 200 евра од нејзиниот паричник.

По сите катастрофални настани што се случија во нејзиниот живот и насилството, наводно, го преживеа нејзиниот сопруг Лука Лакукиќ, Наташа Беквалац доживеа нова траума.

Пред околу една година, пејачката п препорака најмила жена да и го чисти станот по потреба, што претежно било двапати неделно.

"Наташа веруваше дека жената што ја ангажирала да и го исчисти станот, која има околу 50 години, е чесна и лојална, и се покажа дека крадела пари од нејзиниот паричник и од станот цело време. По неколку месеци откако жената почна да работи во станот на Наташа на Дедиње, Наташа се сомневала дека земала пари. Враќајќи го филмот во главата, таа почна да поврзува исчезнување на пари и предмети, што се случило неколку пати - изјави изворот близок до полицијата.

Случајот што Наташа го пријавила во полиција не се случил во Белград, туку во Нови Сад.

Поврзани

Најнови вести

Коментари