На среќата и нема крај: Дарко Лазиќ и неговата свршеница го дознаа полот на бебето

Дарко и Марина облечени како Дедо Мраз и Баба Мразица и во апартманот ја прославија веста дека ќе добијат момче. Дарко Лазиќ и Марина Гагиќ ќе добијат син следната година. Марина чека момче, кое двајцата го кажаа на еден интересен начин.
Дарко и Марина беа облечени како Дедо Мраз и Баба Мразица, а во станот ја прославија веста дека ќе добијат момче.
Сликата покажува балон што е син и пишува: "Момче".
Дарко Лазиќ моментално е на бања во Младеновац, откако го напушти КБЦ Земун. Тој беше во болница од сообраќајката која ја доживеа на 23-ти октомври.

Фото: Инстаграм

Поврзани

Најнови вести

Коментари