М'рш с**ко една! Скандалозни кавги на сред настапи. камерите забележале се...(видео)

Припадници на естрадата често умеат да ја загубат контролата на своето однесување, и да пукнат, дури и кога ги снимаат камерите

Некои од кавгите се случувале на сред емисија, на концерти или во разговор со новинари, а на снимката можете да погледате компликации од најжолчни судири на познати личности кои ги забележале камерите, мегу кои се Карлеуша, Александар Вучиќ, Нада Мцура, Марија Шерифовиќ, Гоца Тржан, Дара Буба Мара....

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари