Лукас се огласи после сослушување: Да ме приведоа поради часовник од 35.000 евра! На Саша Поповиќ му редкол само едно...

Саша Поповиќ истакнал дека прв пат слуша за такво нешто, и дека станува збор за ноторна лага, а информацијата има цел да го руши угледот на пеачот

Веста дека Аца Лукас е сослушан поради кражба на часовници, Саша Поповиќ ја дематирал, но фолкерот кажува сосема поинаку.

Саша истакнува дека прв пат слуша за такво нешто, и дека тоа е лага со цел да се руши угледот на пеачот.

Сепак, Вукасиновиќ потрвдил дека е сослушан и бил во полиција со часовник кој вредел 35.000 евра.

"На полицијата е да ја работи својата работа. Јас го донесов својот саат на увид и се беше чисти и регуларно. Дали Поповиќ пријавил – незнам и не е битно. Го разбирам и него. Сепак тие се скапи, па на човекот му паѓа сешто на памет. Можел и мене да ме праша, ќе му го донесев саатот, но добро. Во секој случај негледам тука нешто важно за да се прави приказна која не постои. Мојот саат е регуларен и во принцип не купувам работи со сомнително потекло. На Сале му посакувам да ги пронајде часовниците. Инаку во Белград вакви модели ги има повеќе од стотина...

Поврзани

Најнови вести

Коментари