Кои се овие две дечиња?

Не е тешко да се погодат двете дечиња на сликата, нели?

Секако, доколку Ви беше мака да се сетите, тоа се Лидија и Тања Кочовски. Двете сестри кои се познати по своите одлични вокални способности. А и не е чудо ако знаеме дека носат гени од половината од членовите на своевремено мегапопуларниот македонски бенд „Мањифико".

Извор: Република

Поврзани

Најнови вести

Коментари