Ќе ви се заврти во глава: Рада Манојловиќ запеа и почнаа пари да летаат на сите страни (ВИДЕО)

Популарната пејачка Рада Манојловиќ многумина ги фасцинира со својот глас. Така беше и овој пат, стегната тип топ во мини фустан го покажа својот совршен изглед, но беше совршен и изборот на песни.

Имено, кога Рада Манојловиќ ја запеа Кралица на тротоарот, парии летаа насекаде, а една група луѓе уживаа во глетката.

Во еден момент дури и таа беше во шок, и додека нејзините раце беа полни со пари, гостите ги оставаа до неа.

Поврзани

Најнови вести

Коментари