Јелена Карлеуша искрена за бракот и кризни средни години: Се плашам Душко да не ме замени со помлада

Јелена открива дека не се плаши нејзиниот сопруг фудбалер Душко Тошиќ, да ја изневери и замени со некоја помлада и позгодна девојка и признала дека таа попрво би го направила тоа.

Пеачката не се плаши од годините и вели дека за половина деценијаипол, кога ќе има 55, ќе изгледа исто добра како и сега.

- За 15 години се гледам себе како атрактивна жена. Претпоставувам дека медицината, технологијата и универзумот ќе направат се жената да не старее и дека сите засекогаш ќе изгледаме малди.

На прашањето дали се плаши дека Душко, доколку го фати криза на средни години, ќе ја замени со помлада ќена, Јелена како од топ одговара дека тоа не е можно.

- Кој вели дека тој ќе ме замени? Постои криза на средни години кај мажите но и кај жените (се смее).Што ако мене ме фати? Ќе го сменам јас него! Така да не знам зошто мене не ми го поставите тоа исто прашање. Зошто мажите секогаш да наоѓаат помлади, а жените неможат помлади мажи? Тоа е сексизам. Секако дека се плашам од тоа, но се плаши и Душко. Се додека заедно се плашиме, значи дека постои љубов и емоциии. Се чуваме така, бидејќи не сме нон стопа заедно, со што се посакуваме еден со друг – рекла и додала дека сексот како превентива е ефтина работа.

- Во бракот е битно, покрај страста, секс и љубов, нешто многу посилно – семејството. Сексот е ефтина и надмината работа во денешно време. Да се изневери некој во смисла на секс е небитно, но да се повреди семејсто, тоа е вистинска изневера – вели Карлеуша.

Поврзани

Најнови вести

Коментари