Харизматичниот победник на "Операција триумф" – 2009, денеска е непрепознатлив (видео)

На харизматичниот Босанец Аднан Бабајиќ се сеќаваме како победник на првата на "Операција триумф", но наместо меѓу ѕвездите од регионот, денеска го затекнуваме во поинаков контекст.

Аднан и понатаму е во музичките води, но наместо да ја тресе големата регионална сцена како и што се очекуваше, тој настапува со синтисајзер по клубови во Чикаго.

 

Таму се преселил поради својата љубов Лејла.

- Многумина пишуваа дека сум се повлекол од својата кариера, но тоа не е точно... Ме бараат луѓето од бившите простори на Југославија – изјаил одамна Аднан, кој во меѓувреме нафрлил некој килограм повеќе.
Инаку, Аднан пред неколку дена објавил спот за песната "Кани сузо".

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари