Харис ја побарал за жена Рада Манојловиќ: Пеачот неможел без неа...

Харис Берковиќ се обидува да се смири со бившата девојака Рада Манојловиќ, која нема намера да му го прости неверството. Спрема сознанија, Харис дури и понудил брак.

"Рада потполно се разочарала во Харис кога дознала дека е неверен,а кога ја видела сликата на дечкото со друга во кревет,и се срушил светот. Со днови била во депресија, и со никого не комуницирала. Иако Харис се обидувал да дојде до неа,но не уаспел", вели близок упатен во ситуацијата.

"Во еден момент дури отишол во златарница, купил веренички прстен и во сред ноќ отишол во нејзиниот стан. Лупал на нејзината врата, а кога РАда му отворила, паднал на колена и ја молел да му прости. Го извадил прстенот за Рада но таа го земла и со цела сила го фрлила на Харис. Му рекла веднаш да се собере и да сеи замине инаку веренечкиот прстен ќе го фрли во ѓубре, баш како што тој ја фрлил нивната љубов. Во тој момент сватил дека дека меѓу нив е готово,и со наведната глава си заминал", открива изворот и додава:

"Многу пати му простувала за неверствата, поради фактот дека девет години помалд од неа. Искрејно го сакала, и дека и покрај се ќе се омажи за него, но сликта на која е во кревет со друга, пресуди Рада да стави точка на врската". вели изворот за Ало.

Поврзани

Најнови вести

Коментари