Џоле има сочни снимки од Анабела: Нека се плаши од она што ќе го објавам

Популарниот денсер Џоле Џогани наскоро на домашната јавност ќе го покаже вистинското лице на својата бивша снаа Анабела Атијас. Имено Џоле го привршува документарецот а во продолжение работи со својата музичка група, а во него како што вели ќе се прикажат многу "сочни" моменти на бившите сопружници – Анабела и неговиот брат Гаги.

Тоа е документарен-игран филм, јас сум сценарист и режисер. Имам многу добра приказна за Гаги и Анабела. Гаги нема причина да се плаши, додека Анабела ќе се исплаши – вели Џоле.

- Ги имам Гаги и Анабела позади сцена, ќе има тука се, и кавга и љубов. Анабела ќе се изненади – додал денсерот и открива дерка во филмот ќе се најдат многу звезди со кои во текот на годините соработувал.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари