Деталите за смирувањето во Турција: За 7 дена потрошил 15.000 евра – Соња и Лукас се заедно и уште се кријат

Пеjaчот Александар Вуксановиќ, попознат како Ака Лукас, се смири со неговата сопруга Соња, пред официјално да ги потпише документите за развод. Имено, и покрај тешките зборови кои паднаа меѓу нив и фактот што таа го пријави за семејно насилство, тие се помирија.

Двајцата се кријат од повеќето пријатели дека ја обновиле својата љубов иако не се делат. Извор близок на сопружниците, открива како се случило помирувањето.

"Аца и Соња ги изгладија односите уште летоска, но тој не мислеше дека тие би можеле да ја обноват и љубовта и да живеат заедно повторно. Сепак, неодамна Аца сакаше да ја земат својата ќерка со нив во Турција на одмор, а за тоа му требаше потпис од Соња, бидејќи кај неа е детето додека случајот за развод заврши, па Лукас разговараше со Соња и таа му рече дека ќе му даде дозвола, за што нејзиниот адвокат составил барање и ги предал документите за градот и хотелот каде што ќе бидат сместени", вели изворот.

Поврзани

Најнови вести

Коментари