Дали пејачката премногу остарела? Бритни Спирс низ годините и нејзината еволуција (ВИДЕО)

За еволуцијата на Бритни Спирс зборува целиот свет но, навистина мораме да признаеме дека таа заслужено ја доби својата слава. Покрај својот квалитетен вокал и добар осет за музика, таа започнала да ја гради својата кариера уште од мали нозе.Нејзината транзиција низ годините погледнете ја во видеото, па самите заклучете дали Бритни многу остарела.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари