Цеца потресена, со тешко срце го кажа последното збогум: Душо моја, мирно спиј (ФОТО)

Веста дека осумдесет и двегодишна баба Вукосава Николиќ почина, ја потресе музичката ѕвезда Цеца, која испрати последно збогум и преку социјалните мрежи.

"Мојата душа, тивко спиј", напиша на заедничка слика и ја расплака јавноста.

Вукосава никогаш не криеше дека ја сака Цеца како да е нејзино дете.

"Моја убавица, среќа моја, ја сакам како да ми е род роден, по мојата ќерка и син, таа ми е најмила на светот", рече цетињанката еднаш.

Вукосава секогаш ја следеше Цеца кога доаѓаше во Црна Гора и беше воодушевена кога дури и присуствуваше на нејзината изведба во дискотека во Будва.

"Г-ѓа Вукосава е редовен гостин на моите концерти, а јас се радував кога ја видов на аеродромот". Кога некој од нејзината возраст ја вложува целата енергија за да дојде, тоа е вистинска љубов и почит.

"Ви благодарам", рече таа во исто време.

Поврзани

Најнови вести

Коментари